Nu & toekomst

De Gaswacht is een installatiebedrijf dat met de tijd meegaat. Sinds enkele jaren opereren we vanuit ons moderne bedrijfspand aan de Kraaivenstraat te Tilburg. Hier beschikken we over een ruime voorraad aan cv-ketelonderdelen, installatiematerialen en bijbehorende gereedschappen en meetapparatuur. Zo kunnen we u snel van dienst zijn bij onderhoud, vervanging of calamiteit.

De basis van ons installatiebedrijf wordt gevormd door een hecht team van enthousiaste medewerkers. Monteurs die met u meedenken en pas tevreden zijn als u het bent. Zij worden ondersteund door een ervaren team dat verantwoordelijk is voor efficiente planning, werkvoorbereiding en duidelijke facturatie.

Hoewel onze basis is gelegd binnen het vakgebied verwarming zijn we inmiddels veel breder actief. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij ons terecht voor installatie en onderhoud van airconditioners, verzorgen we complete renovaties van badkamers en kunt u ook voor verbouwingen bij ons terecht.

Waar onze toekomst ligt? Installatiewerk verrichten en service verlenen op het hoogste niveau. Wij streven naar de comfortabelste en voordeligste oplossing voor de lange termijn. Door slim in uw woning te investeren en periodiek onderhoud uit te laten voeren kunnen we u hierbij helpen.

We kijken graag vooruit maar zijn ook trots op onze geschiedenis. Lees meer over onze geschiedenis.

 

Team De Gaswacht