Airconditioning

Airconditioning voor woningen

Airconditioning voor de slaapkamer is een luxeproduct en draagt bij in het woon en slaapcomfort op warme dagen in de zomer. Het houdt de slaapkamer op een aangename temperatuur, waardoor u goed slaapt en overdag beter presteert. Ook bij het thuiswerken draagt airconditioning bij aan de productiviteit en het welbevinden. U wordt niet meer afgeleid door de warme omgeving. Daarnaast houdt airconditioning de relatieve vochtigheid op peil, waardoor de ruimte minder benauwd aanvoelt. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we met één unit meerdere ruimtes in huis koelen. Bent u een zakelijk afnemer, dan kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Klimaatbeheersing advies

Om u goed te kunnen adviseren op het gebied van klimaatbeheersing in uw woning, inventariseren we uw wensen in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we een offerte op maat. Vervolgens installeren we de airconditioning naar wens, zodat het comfort in uw woning wordt vergroot.

Gree Airconditioning

Wij installeren en onderhouden alleen Gree airconditioning units. Wij staan achter de service en kwaliteit van dit merk en Gree hanteert een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Onderdelen blijven voor lange tijd beschikbaar, zodat we de airconditioning ook na jaren nog kunnen repareren.

Altijd de waakvlam aan als het gaat om service