Service & onderhoud

Service en onderhoud voor veilige werking

Voor een veilige werking van de gasgestookte toestellen, zoals cv-ketels en geisers is onderhoud belangrijk. Daarnaast is een goed onderhouden cv-ketel zuiniger en gaat deze langer mee. De kans op een storing wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Ook voor airconditioning en boilers is onderhoud belangrijk om storingen te voorkomen. U kunt een service abonnement afsluiten voor uw cv-ketel, airconditioning, boiler en geiser.

Regio

Als familiebedrijf werken wij vanuit onze vestigingsplaats Tilburg. In verband met aanrijtijden geldt voor het onderhoud van toestellen rondom Tilburg een toeslag van 1,- euro per maand. Deze toeslag geldt voor de plaatsen: Kaatsheuvel, Loon op Zand, Riel, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek.

Onderhoudspakketten voor cv-ketels en airconditioning

Voor cv-ketels en airconditioning hebben we twee onderhoudsabonnementen, Het ‘Onderhoud standaard’ pakket en het ‘Onderhoud Service’ pakket. Daarnaast kunt u uw boiler of geiser toevoegen aan deze abonnementen. Sluit hier, online uw pakket af.

  • Onderhoud Basis pakket
    Met het ‘Basis’ abonnement verrichten wij jaarlijks onderhoudsbeurten. Ook lossen we storingen, kosteloos binnen 48 uur op. Materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn voor eigen rekening. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 12 jaar. U kunt een ‘Basis’ abonnement afsluiten voor minimaal 1 jaar en daarna maandelijks opzeggen.
  • Onderhoud Service Plus pakket
    Via het ‘Service Plus’ abonnement bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos jaarlijks onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Arbeidskosten en voorrijkosten vallen binnen dit pakket. U kunt een ‘Service Plus’ abonnement afsluiten voor minimaal 1 jaar en daarna maandelijks opzeggen. Voor dit abonnement geldt dat het toestel niet ouder mag zijn dan 12 jaar.

Storingsdienst

Heeft u een storing aan uw toestel, dan lossen we deze binnen 48 uur op.

Heeft u vragen over onderhoudsabonnementen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Altijd de waakvlam aan als het gaat om service