Cv-ketel kopen, huren

Cv-ketel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor uw woning of bedrijf, dan kunt u er een via ons aanschaffen. We installeren de cv-ketel voor u, zodat deze goed functioneert en veilig werkt. Voordat we een cv-ketel installeren, kunt u een adviesgesprek aanvragen. Hier vindt u meer informatie over onze werkwijze en de keuzes die u heeft in het cv-ketel assortiment.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Hoe gaan we te werk?

  • Uw oude toestel wordt gedemonteerd
  • Wij voeren alle oude materialen af en recyclen de cv-ketel
  • Uw nieuwe hr-ketel wordt geplaatst
  • De cv-ketel wordt vakkundig en met oog voor detail aangesloten
  • Nadat we de werkplek netjes hebben achtergelaten, geven we u uitleg over uw nieuwe hr-toestel en het gebruik van de (klok- of slimme) thermostaat
  • Na installatie adviseren we u een onderhoudsabonnement af te sluiten, zodat uw cv-ketel in optimale conditie blijft. Deze jaarlijkse onderhouds- of controlebeurt voorkomt storingen, zorgt voor een lagere energierekening en langere levensduur van uw toestel.

Heeft u vragen over cv-ketels kopen of huren, neem dan contact met ons op.

Altijd de waakvlam aan als het gaat om service